DESCRIEREA CAMPANIEI

Campania „Perdele si draperii cu montaj” (denumita in continuare „CAMPANIA”), desfasurata in perioada 25 martie 2022 – 25 aprilie 2022, este organizata de GARANT FINANCE SRL (denumita in continuare „Organizatorul”), societate inregistrata in conformitate cu legea romana, cu sediul in Romania, Str. Mihai Viteazu 1 B, loc. Vulcan, Petrosani, cod unic de inregistrare RO23489926, numar de intregistrare la Registrul Comertului J20/471/2008.

Intrand in Campanie, sunteti de acord cu aceste “Reguli oficiale” si cu faptul ca deciziile Organizatorului sunt definitive si obligatorii in privinta Campaniei.


LOCUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI SI PERIOADA CAMPANIEI

Campania este organizata si se desfasoara in magazinul Decolis din judetul Sibiu, Strada Onisifor Ghibu nr 1, intersectie cu Soseaua Alba Iulia – denumit mai jos SHOWROOM SIBIU.

Perioada de desfășurare a campaniei este 25 martie 2022 – 25 aprilie 2022, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

 

ELIGIBILITATE

Campania este adresata tuturor persoanelor fizice, cetateni romani sau straini, cu domiciliul sau resedinta in Romania care achizitioneaza oricare dintre produsele semnalate in campanie prin prezenta fizica in SHOWROOM SIBIU.

INFORMATII PRIVIND PRODUSELE IMPLICATE IN CAMPANIE

Produsele implicate in campanie sunt urmatoarele: perdele, draperii, sisteme de prindere (galerii sau șine pentru perdele și draperii). Promotia este valabila in limita stocului disponibil.

MECANISMUL PROMOTIEI

In cadrul promotiei, participantii pot beneficia de masuratori gratuite si montaj gratuit pentru comenzile de perdele, draperii si sisteme de prindere din perioada promotionala (25.03.2022-25.04.2022)

Specifiicatiile promotiei

  • Promotia este valabila doar pentru achizitia celor trei produse semnalate in campanie si doar daca un client achizitioneaza un set complet (perdea+draperie+galerie)
  • Clientul isi va anunta dorinta de participare la CAMPANIE in cadrul SHOWROOM SIBIU, folosind bonul fiscal ca dovada a achizitei produselor.
  • Serviciile de masurare si montaj sunt oferite gratuit doar in limita a maximum 3 seturi (perdea+draperie+galerie), echivalentul de amenajare pentru 3 incaperi, la aceeasi adresa.
  • In functie de numarul de comenzi, serviciile de masurare si montaj pot intarzia cu pana la maximum 4 saptamani
  • Serviciile gratuite de masurare si montaj oferite in cadrul CAMPANIEI sunt disponibile pana la maximum 1 luna dupa incheierea campaniei, din data de 25 aprilie 2022. 

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru situatiile in care, din motive ce tin de persoana castigatorului sau localizarea acestuia, acesta din urma nu poate beneficia de produsele/serviciile ce fac obiectul promotiei.

Participantii din cadrul acestei Campanii nu au dreptul de a primi contravaloarea in bani a serviciilor sau schimbarea acestora cu alte bunuri sau servicii.

Nu pot participa la aceasta campanie clientii care au achizitionat produse din SHOWROOM SIBIU anterior inceperii campaniei si daca au achizitionat produse in perioada campaniei, dar au trecut mai mult de 30 de zile pana la anuntarea intentiei de a participa la campanie.

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin plasarea unei comenzi, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon. 

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal (nume, adresa, numar de telefon, email) numai cu scopul prestarii serviciilor, în beneficiul dumneavoastra. Acest scop general poate include, după caz, următoarele: 

(a) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora; 

(b) Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate; 

(c) Returnarea produselor conform prevederilor legale;

(d) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile și serviciile obtinute.

Decolis se obligă de asemenea să respecte prevederile Regulamentului EU nr. 679/2016, privind protecția datelor personale stocate, precum și pe o perioadă minimă de 30 zile. Ca atare, Decolis se angajează să păstreze confidențialitatea datelor personale ale solicitantului și să le utilizeze numai conform prezentului Regulament și legislației în vigoare.

 

LIMITAREA RĂSPUNDERII

In niciun caz Organizatorul nu va fi responsabil sau raspunzator pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a participarii dvs. la acesta Campanie.

Fara a limita cele mentionate mai sus, produsele si serviciile oferite de catre Organizator, inclusiv prezenta Campanie, sunt oferite „ca atare”, fara garantii suplimentare, explicite sau implicite.

 

REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul de participare / desfasurare a Campaniei este disponibil, gratuit, oricarui solicitant la locatia Campaniei/ pagina de internet a Campaniei, cat si la sediul din Sibiu al Organizatorului: Strada Onisifor Ghibu nr 1, la intersectie cu Soseaua Alba-Iulia

 

FORTA MAJORA

Forta majora reprezinta orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de vointa sa si a carui aparitie determina imposibilitatea acestuia de a-si indeplini obligatiile asumate conform acestui Regulament.

Daca intervine situatia de mai sus sau apare o alta situatie de forta majora care impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor pe perioada in care indeplinirea obligatiilor va fi impiedicata sau intarziata conform legii.

 

INCETAREA CAMPANIEI

Prezenta Campanie poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment de forta majora sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea Campaniei sa presupuna cresterea bugetului alocat acestui proiect.

In lipsa altor evenimente, campania se va incheia la data stabilita de catre Organizator, la data de 25 aprilie. In caz contrar, prelungirea campaniei va fi anuntata public. 

 

TEMEIUL LEGAL

Prezentul Regulament este in conformitate cu prevederile legislatiei nationale privind comercializarea produselor si serviciilor, respectiv Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 si legile privind protectia persoanelor referitor la procesarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Reclamatiile privind produsele sau serviciile implicate in Campanie dupa finalizarea Campaniei in conformitate cu prezentul Regulament nu vor fi luate in considerare si nu vor reprezenta raspunderea Organizatorului.

In caz de tentativa sau fraudare a sistemului Campaniei, abuz sau orice fapte care afecteaza imaginea Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei aparute.

Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea Campaniei in conditii normale conform celor de mai sus, dar nu isi asuma raspunderea pentru reclamatii, contestatii ale participantilor care nu vizeaza incalcarea cadrului legal in vigoare.